Cégismertető

Az ÉPKERSERVICE ZRt. Építőipari Vállalkozás neve közismert a régióba tartozó megrendelők és építőiparral foglalkozó vállalkozások körében. Cégünk több mint, 30 éves múlttal rendelkező építőipari vállalkozás. A Vállalkozás tulajdonosa az alapításánál fogva 100%-ban Sándor László György

Az ÉPKERSERVICE ZRT. jogelődjei időrendi sorrendben

  • 1982-ben alakult az Építési Vállalkozók Gazdasági Munka Közössége
  • 1990-ben átalakult az Épkerservice Betéti Társasággá
  • 1999-ben alakult meg az Épkerservice Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság
  • 2006-ban a törvényi rendelkezésnek eleget téve cégünk új neve Épkerservice Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság  

Vállalkozásunk tevékenységi köre az építőiparon belül a mélyépítéstől a magasépítésen át terjed ki, fővállalkozói illetve generálkivitelezői formában.
Vállalkozásunk működési területe Debrecen Város és Hajdú-Bihar Megye területe, de nem zárkózunk el az ország egész területén végzendő kivitelezéstől sem.
Az Épkerservice Zrt. elsősorban közintézményi, ipari, műemléki és kereskedelmi valamint, a középületek kivitelezéséből valósítja meg árbevételeit.  
Az eltelt időszak alatt főleg Állami, Önkormányzati és Közületi beruházásokat illetve felújításokat végeztünk a vállalt értékhatár és befejezési határidő betartása mellett megrendelőink megelégedésére.

Továbbá cégünk foglalkozik gépbeszerzéssel is, melynek fő tevékenységi köre az építőanyag gyártásához szükséges berendezések, valamint műanyag építőanyag gyártásához szükséges berendezések beszerzése.

Referenciákból is értelmezhető, hogy vállalkozásunk gazdasági és vagyoni helyzete oly mértékben megerősödött és stabilizálódott, hogy a rendelkezésünkre álló nagy értékű forgóeszköz lehetőséget nyújt az általunk elvállalt, nagymértékű beruházások zökkenőmentes megvalósítására.
Munkáinkat jelenleg is igyekezünk maximálisan gépesíteni és ezáltal az építőiparon belül megjelenő új technológiák ezzel együtt, technológiai eszközök és korszerű anyagok felhasználásával hatékony munkavégzést tudunk realizálni.

Az Épkerservice Zrt.- nél a Nemzetbiztonsági Hivatal lefolytatott egy átvizsgálást, melynek alapján az Épkerservice Zrt. részt vehet nemzetbiztonsági szempontból kiemelt állami beruházásokon fővállalkozói minőségben pályázóként, és nyertesség esetén kivitelezőként.